Hoe delegeren met Daedalus?

Hoe u ADA gemakkelijk kunt delegeren in 4 stappen

Delegeer ADA in een paar snelle stappen met behulp van de officiële Daedalus-portemonnee.

Daedalus is een portemonnee met volledige node. Dit betekent dat het een kopie van de volledige Cardano-blockchain naar uw computer zal downloaden. Dit zorgt ervoor dat je een directe verbinding hebt met het Cardano blockchain-netwerk en dat je geen last hebt van netwerkproblemen van derden (hoewel zeer zeldzaam) die kunnen ontstaan ​​door het gebruik van portefeuilles zoals Yoroi wanneer er veel vraag naar is.

Het is een balans tussen het gemak van een lichte portemonnee zoals Yoroi, of een portemonnee met volledige node zoals Daedalus.


Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan met het delegeren van uw ADA aan een ringpool.

Totale tijd: 15 minuten

Daedalus-wallet downloaden, installeren & maken

Download eerst Daedalus en maak een portemonnee aan.

Zorg ervoor dat u de Daedalus-app downloadt van de officiële website. ( Waarschuwing, Daedalus is enkel in Desktop versie en niet op Mobile versie )

Het proces is snel en gemakkelijk te doen. Zorg ervoor dat u uw wachtwoordzin beveiligt bij het maken van uw portemonnee.

Daedalus en delegatiecentrum openen

Kies in het zijmenu Delegatiecentrum.

Klik in het delegatiescherm op Kies Inzetpools in het bovenste menu.

Zoeken naar Stake Pool DUTCH of NLD

Typ in de zoekbalk de poolnaam waarnaar u ADA wilt delegeren.

In dit geval zoeken we naar NLD , de tickernaam voor onze Stakepool.

De schuifbalk kan worden gebruikt om de grootte van uw delegatie en portemonnee af te stemmen op een geschikte pool. Als u de grootte van uw portemonnee wijzigt, krijgt u verschillende opties om te delegeren.

Zoeken naar Stake Pool NLD

Klik op het nummer en de ticker van de pool om meer informatie over de pool te zien en selecteer "delegeren" als u ADA aan die pool wilt delegeren.

Houd er rekening mee dat elke keer dat u ADA delegeert aan een pool, er een kleine vergoeding is om te beginnen met delegeren naar een pool of van de ene naar de andere te wisselen.

Nu hoef je alleen maar een paar tijdperken (epochs) af ​​te wachten voordat je portemonnee wordt ingezet en vervolgens worden de beloningen in het volgende tijdperk berekend.