Nami Wallet

Stap 1: Installeer en financier uw Nami Wallet


Zorg er eerst en vooral voor dat u een Cardano Light Wallet hebt geïnstalleerd en gefinancierd die verbinding kan maken met Dapps.
Omwille van deze tutorial gaan we met de Nami-wallet

Stap 2: Navigeer naar Pool.pm

Pool.pm is een visuele blockchain-verkenner die het delegeren van een inzet naar een stakepool een eenvoudig en gemakkelijk proces maakt.
Navigeer naar deze pagina om aan de slag te gaan.

Stap 3: Zoeken naar NLD-stakepool (NLD)


Op de Pool.pm-pagina selecteert u het paarse zoekpictogram rechtsboven in uw scherm om de zoekbalk van de site te openen.
Zoek naar Dutchpool stakepoolticker NLD en selecteer het pouleresultaat, zoals te zien in het ORANJE vak hieronder.

Stap 4: Sluit je aan bij de stakepool


Op de NLD-stakepoolpagina ziet u rechtsboven in uw scherm een ​​roze knop met het label 'JOIN'. Selecteer deze knop, gevolgd door een soortgelijke knop met het Nami-logo, die direct boven de plaats van de knop Deelnemen wordt weergegeven.

Stap 5: Transactie bevestigen


Vervolgens wordt u gevraagd deze actie in uw portemonnee te bevestigen. Volg deze stappen en voltooi de noodzakelijke transactie om uw delegatie naar de stakepool te bevestigen.

Stap 6: Verifieer in Wallet


Nadat u de portefeuilletransactie heeft voltooid, kan het een paar minuten duren voordat de actie in de keten wordt geregistreerd. De Pool.pm-pagina zou moeten worden bijgewerkt zodra de transactie is voltooid en u uw totale ingezette bedrag tonen - deze wordt dan getoond met de Oranje NLD ticker. U kunt ook in uw wallet verifiëren dat u daadwerkelijk naar de juiste pool heeft gedelegeerd, aangezien deze op de startpagina van uw wallet wordt weergegeven.