Vespr wallet

Stap 1: Stel uw Vespr-wallet in en financier deze


Deze tutorial gebruikt de VESPR-portemonnee om uw inzet voor de NLD-pool te delegeren. VESPR heeft de delegatie rechtstreeks in de gebruikersinterface van hun portemonnee ingebakken, waardoor dit proces uiterst intuïtief is. Download en financier uw VESPR-portemonnee om aan de slag te gaan. Vespr downloaden

Stap 2: Open de app en navigeer naar DELEGATE


Open de VESPR-app en navigeer naar het delegatietabblad dat wordt weergegeven als een staafdiagrampictogram op de selectiebalk onder aan uw scherm. Selecteer dit tabblad en doorloop de 3 instructiepagina's totdat u de knop 'een pool zoeken' op de derde pagina ziet. Selecteer deze knop.

Stap 3: Zoeken naar NLD Stake Pool (NLD)

Gebruik de zoekbalk bovenaan de pagina en zoek naar de Dutchpool-stakepoolticker “NLD”. Selecteer de bijbehorende pool uit de zoekresultaten.

Stap 4: Zet in de stakepool

Nadat u de stakepool heeft geselecteerd, wordt u naar de pagina van de NLD-inzetpool gebracht, waar een grote knop wordt weergegeven met het opschrift “inzet in deze pool”. Selecteer die knop en volg de aanwijzingen om de transactie te accepteren

Stap 5: Bevestig

Nadat u de transactie succesvol heeft bevestigd, ontvangt u een bevestigingsbericht waarin uw inzet voor de pool wordt bevestigd.